top of page
Onderhoudsteam.jpg
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren

Het Natuurbos en blokhut de Vierdeuk zijn onderdeel van een 4500m2 bosperceel en word beheerd en onderhouden door vrijwilligers van de scoutingvereniging dit doen zij naast de taak die zij hebben binnen de scoutingvereniging.

 

Het beheer bestaat uit diverse taken, denk aan groen-onderhoud zoals maaien, snoeien, aanplanten en bewateren en klussen zoals afrastering plaatsen en repareren maar ook schilderwerk in en rondom blokhut de Vierdeuk. Het groen-onderhoud zijn wekelijks terugkerende taken. De klussen zijn veel al jaarlijks of meer jaarlijks terug kerende taken. 

Om de vrijwilligers van de scoutingvereniging te kunnen ontlasten zijn wij op zoek naar een clubje vrijwilligers die het leuk vind om 1x per week of 1x per twee weken te helpen met het beheer en onderhoud van het Natuurbos en blokhut de Vierdeuk. 

Het aanspreekpunt voor het beheer is Frits Vos. Frits is gepensioneerd en al jaar en dag betrokken bij de Stoevelaargroep. Overdag is Frits regelmatig te vinden in het Natuurbos. Daarnaast is Frits penningmeester. Naast Frits is ook Janjob met regelmaat te vinden in het Natuurbos. Janjob werkt fulltime als natuurbeheerder bij een vakantiepark en is veelal in de avonduren of in het weekend aanwezig in het Natuurbos.

Frits en Janjob kunnen jouw hulp goed gebruiken! 

Ben jij geïnteresseerd vul het formulier in?

Ontdek Scouting kom kijken als vrijwilliger

bottom of page