top of page

Als vrijwilliger weet je hoe belangrijk het is om de gebaande paden te verlaten. Om te zoeken naar een verrassend perspectief. Ben jij toe aan een nieuwe kijk op je vrijetijdsbesteding? Wil je samenwerken met mensen die, net als jij, verder denken waar anderen ophouden? Bij de Stoevelaargroep stellen we creativiteit en teamgeest op prijs. En krijg je alle ruimte om het maximale uit jezelf te halen. 

 

Ervaring met Scouting is echt niet vereist. Als je het maar leuk vindt om actief bezig te zijn en gezamenlijk leiding te geven aan een groep kinderen of jongeren. Wij verlangen niet veel van de mensen die ons hierbij kunnen helpen, maar het moet gezegd: Scouting kost tijd. Echter, het is vaak de tijd die men er in wil steken, ook voor de leiding geldt dat vooral plezier en gezelligheid voorop staan. Naast het daadwerkelijk leidinggeven is men nog regelmatig bezig met programmaplanning, teambuilding of eigen ontwikkeling.

 

We hanteren de gedragscode van Scouting Nederland en zullen je sowieso vragen naar een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). We zullen ervoor zorgen dat de VOG voor je kosteloos wordt verstrekt.

Ben jij geïnteresseerd vul het formulier in?
Ontdek Scouting kom kijken als vrijwilliger

Explorers houtsnijden.jpg
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren
Groep van groene bladeren
bottom of page